gronkiwi.blogg.se

Välkommen till min blogg. Jag är en glad tjej som varannan vecka bor tillsammans med mina två tjejer i ett hus på landet. Här kommer jag skriva mina tankar kring vårt liv och hur vår vardag ser ut.

Glädje

Publicerad 2014-10-26 10:43:23 i Allmänt,



Just nu är jag väääldigt glad och lättad. Mina nycklar tog en tur på biltaket igår från hemmet till stora vägen vid hulu. När jag insåg att de var borta så har jag letat på marken utanför huset, i vägkanten mellan oss och Ica i Tvärred. Så imorse så tänkte jag att vi skulle leta där man svänger på stora vägen när vi åker till Gällstad. Så kollade jag runt och såg något som såg ut som en liten hög med pinnar. Men de såg ut att blänka lite för mycket för att va pinnar och där låg de 😜

Slutet

Publicerad 2014-10-19 22:51:35 i Träning,

Nu ska jag öppna upp mig lite för er som helt enkelt inte är intresserade kan genast sluta läsa. 

Jag kan börja med att säga att det 
handlar inte om att söka sympati utan jag vill mest skriva av mig. 

Allt handlar om min kropp, att jag varit större än många andra och har aldrig varit en sportnörd. 
Min dröm har varit att kunna gå in i en klädbutik och faktiskt ta de först plaggen därinne och prova och se bra ut i. 
När jag jobbade som au pair så började jag träna varje kväll och kom in i en bra period i mitt liv. Jag började äta mer hälsosamt och tränade vilket fick min kropp att förändra sig och jag mådde bra. Fick även en del uppmärksamhet från killar vilket var positivt för mig. När jag kom hem så var livet bra.

Kom in i en svacka på grund av obesvarade känslor vilket fick mig att gå upp i vikt igen, Detta skulle snart vända när jag faktiskt träffademin blivande make och vi flyttade till Karlstad och började träna igen flera gånger i veckan. Gick ner i vikt igen ( inte lika mycket som i England) men ändå bra. Var nöjd med kroppen och höll mig på en bra nivå tills jag blev gravid. Gick upp en del i vikt under graviditeten och tyvärr så fortsatte jag gå upp efter att bönan var född. Dåliga vanor med läsk, godis och skräpmat försvann inte efteråt. Nu väger jag väldigt mycket, mer än någonsin tyvärr. Kan säga att jag mår rätt dåligt av detta. Tycker det är jobbigt att se mig själv på kort nuförtiden eller i spegeln. Varje gång jag äter något som jag vet att jag inte borde så blir jag ledsen inombords. Jag känner av nu att vikten är mer ön vad den varit innan när jag går mycket (mina knän tar stryck) 
Känner mig inte snygg inför min sambo och allt jag vill innan bröllopet är att bli mindre igen och mer nöjd med mig själv.  Det handlar inte om att gå ner allt men en liten del för att sedan kunna fortsätta neråt. Denna gången ska det hålla sig och inte vara något tillfälligt!

NU har jag bestämt att jag SKA gå ner i vikt och bli mer nöjd med min kropp. 














Nu kör vi

Publicerad 2014-10-14 18:50:18 i Träning,

Då var vi på plats igen för att arbeta upp svetten och för att fortsätta resan mot ett mindre jag. Idag är jag inte sugen alls men sambon fick iväg mig. Jag vet att efteråt är jag alltid sjukt nöjd med mig själv men det gäller att komma dit. 

Idag står det Zumba på schemat (som jag vet är en bra träningsform för
mig) har tänkt försöka köra två pass till denna veckan och promenera en del med barnvagnen när jag orkar och hinner. Nu ska fläsket försvinna så jag blir mindre till bröllopet :)









Gemenskap

Publicerad 2014-10-11 20:41:34 i Allmänt, Livet med bönan,

Det finns inget mysigare än att se Matilda interagera med andra barn. Den glädjen är oslagbar varje gång och man blir lite varm i hjärtat att se. I veckan har vi träffat mammagruppen och nu när alla barnen har blivit så stora och mobila så är det intressant och se vad de kan hitta på.
Hoppas vi håller kontakten även framöver.



Nystart på G

Publicerad 2014-10-05 21:30:52 i Allmänt, Livet med bönan,

Nu är vi inflyttade i huset och det känns hur bra som helst. Vi lever just nu i lite kaos med alla lådor och allt som ska packas upp men tar vi lite varje dag så ska det nog gå att komma iordning. 

Idag fick vi hjälp att passa bönan utav farmor och farfar som bara bor 500 meter bort från oss nu. Under tiden som de hade hand om vår lilla böna så kunde vi packa upp några lådor i lugn och ro. Tacksamt att faktiskt ha mor och farföräldrar så nära som vi har.

Måste ju även berätta att vår lilla tjej ställer sig upp mot möbler som hon aldrig gjort något annat. Jag vet att när hon endast ålade lite långsamt på golvet så ville jag så gärna att hon skulle krypa "riktigt" och ställa sig upp. Men jag ångrar mig. 😜 Trappor är roliga att utforska, vi har varit på väg upp på andra trappsteget. (Grind måste fixas nu) 😝

Från Borås djurpark 





Höstmys


Höstmys

Publicerad 2014-10-01 20:50:12 i Allmänt, Livet med bönan,

Har varit ett par fina dagar här hemma och vi har försökt komma ut medan solen är framme. Det är skönt att komma från flyttkaoset här hemma lite.

Hösten har verkligen kommit både med blåsten, kylan och de vackra färgerna. Ja tycker om hösten då man kan mysa med te och nu när det är så mycket färger. Idag tog vi med oss gamla brödbitar och gick ner till sjön för att mata änderna. Det var ett rejält gäng som kom fram till oss och de uppskattade brödet. Matilda satt i vagnen och pekade samtidigt som hon sa "titta" och "oj". 

Vi gick vidare ut mot dollarstore, planen var först att ta en ny geocach som lagts ut nyligen men ångrade mig och gick in och handlade lite strumpor. Vi var ute i en timma på promenaden vilket var härligt. När vi kom hem åt vi lunch innan det blev lite lek innan eftermiddagsvilan.

Vår vackra vy under promenaden.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela