gronkiwi.blogg.se

Välkommen till min blogg. Jag är en glad tjej som varannan vecka bor tillsammans med mina två tjejer i ett hus på landet. Här kommer jag skriva mina tankar kring vårt liv och hur vår vardag ser ut.

Sommaren är här

Publicerad 2015-07-01 21:29:45 i

Nu äntligen är sommaren här och det verkar som den är här för att stanna. Kan säga att jag längtar ihjäl mig till semestern och det är bara 2 dagar kvar nu. Har längtat sen 3 veckor tillbaks och det känns välbehövligt nu.

Har varit en del nu under våren som varit i mina tankar, bröllop, fylla 30 och andra familjära saker. Kom fram till för ungefär 2-3 veckor sedan att jag är stressad vilket har påverkat mig mer än vad jag trodde. Har småätit mycket och min vikt är verkligen inte där jag vill ha den. Jag säger att allt är bra men döljer rätt mycket inom mig och det gör att det blir en inre stress. 

Men nu ska det bli ändring under semestern då jag bara ska njuta av familjen och mina nära. Även om en del fortfarande oroar mig så måste jag lära mig att ta det lugnt. Får krama mycket på vår lilla böna i sommar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela