gronkiwi.blogg.se

Välkommen till min blogg. Jag är en glad tjej som varannan vecka bor tillsammans med mina två tjejer i ett hus på landet. Här kommer jag skriva mina tankar kring vårt liv och hur vår vardag ser ut.

Framtiden

Publicerad 2014-08-05 17:54:01 i Allmänt, Livet med bönan,

Nu var det riktigt längesen som jag uppdaterade här på bloggen så det känns inte mer än rätt att skriva lite vad som hänt och vad som komma skall. Sommaren/semestern har varit helt underbar för oss alla både med fint väder och att få vara tillsammans och hitta på olika aktiviteter. Vi har gjort många små dagsutflykter och även en längre resa så det har varit lagom mycket att göra. 
 
Vi började semestern med att åka iväg med våra vänner från värmland ( och göteborg) till en stuga i närheten av Kville över en helg. Det var Matildas första stugsemester och det kändes alldeles lagom att vara borta en helg och jag tror att det uppskattades av våra vänner att ha med ett sådant charmtroll. Vi grillade, badade, utforskade närområdet, gick på överklass auktion i fem minuter och bara tog det lugnt. Vi bodde i en ombyggd gårdsbyggnad på en gård med en granne som inte ägde gården.
 
Tillsammans med min mamma var vi på mösseberg i Falköping och klappade djuren som var där och geocacha lite på berget(lite beroende). Jag tror både Matilda och hennes mormor uppskattade dagen till fullo för de såg båda väldigt nöjda ut på de kort som togs under dagen ;) 
 
Även Gränna och Visingsö har fått sig ett besök denna sommaren då vi både handlade polkagrisar, åkte remmalag och gick på museum om S.A Andrées misslyckade polarexpedtion. Sambon uppskattade det sistnämnda bäst och jag själv gillade att utforska Visingsö med hjälp av naturliga hästkrafter. Matilda tror jag gillade att bada och att få se sig omkring i morfars famn under dagen. 
 
Nu ser vi framåt med spänning då min fina brorson Arvid ska fylla hela 2 år och senare i höst ska få bli storebror. Jag ser med spänning fram emot att få se vem det är som döljer sig därinne och att Matilda ska få en till kusin.
Vi kan ju säga såhär att nu under kort tid så har Matilda fått tre styvkusiner då min syster träffat en väldigt trevlig kille som har tre barn sedan innan. Matilda har haft turen att redan fått träffa dem men vi får vänta ett tag till då min syster ska få möjlighet att lära känna dem ordentligt.
Oscars barndomsvän ska även han få barn till hösten och det är väldigt roligt då de verkar vara så barnkära då de varit med Matilda och man kan se att de skulle passa som föräldrar. Jag blir så glad när folk man tycker om får uppleva samma lycka som vi fick för snart ett år sedan. Helt sjukt att vår lilla böna ska fylla 1 år i november det är inte långt kvar ändå, har gått fort. Apropå födelsedagar så ska vi även fira Emmy, våra närmaste vänners dotter, som fyller 2 år i september. 
 
Kan ju även avslöja att just nu ligger vi i startgroparna med planering för en väldigt stor händelse som sker i maj månad för mig och sambon. :)


Vår egen geocachbebis

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela