gronkiwi.blogg.se

Välkommen till min blogg. Jag är en glad tjej som varannan vecka bor tillsammans med mina två tjejer i ett hus på landet. Här kommer jag skriva mina tankar kring vårt liv och hur vår vardag ser ut.

Ring klocka ring

Publicerad 2014-12-31 17:55:57 i Allmänt,

Dagens sista dag har varit väldigt lugn. Först tog vi en lugn morgon innan vi begav oss mot Härryda för stt fira nyår med våra närmsta vänner. Vi tog oss in mot Göteborg för att se det årliga nyårsraketerna. Matilda tyckte de var lite läskigt stundvis och väldigt konstigt när det ekade av raketerna bakom henne. Kvällen kommer bli väldigt lugn då vi har tre barn i sällskapet. Vi ska laga trerätters och mest sitta och mysa och tjöta tillsammans. 

Vi kör ingen tillbakablick på året utan vi ser framåt med spänning. 

Gott nytt år 

Lite skeptisk till fyrverkerierna



Julefrid

Publicerad 2014-12-26 21:19:02 i Allmänt,

Då var årets julfirande förbi och det har som vanligt varit mycket mat, skratt, kärlek och mys. Nu har däremot Matilda varit mer delaktig i det hela. (hon var ju med förra året men var så liten) Detta året har vi även firat tillsammans med systers pojkvän och hans tre barn (mycket roligt) och det nya tillskottet till familjen. (Samuel) 

Mamma slog som vanligt på stort med paketen men jag vet ju att hon så gärna vill glädja alla och hon gillar att få se sina barnbarn glada. God mat blev det i Vasared, mammas janssons är fantastiskt god. En riktig tomte som kom på besök och allt. Matilda tog faktiskt i hand och log lite. 

Hos pappa var det vi barn som ordnade maten och det blev riktigt lyckat måste jag säga. Blev även klappar här, mycket nyttigt men även lite leksaker. (fick nog mer nyttigt hos mamma)

Sambons familj hade en ovanligt lugn jul med gott julbord i sann Hellqvistanda. Frågan är om det inte var för lugnt 😜 nä det var lite skönt att det bara var familjen. 



Imponerad över att vi fann en sån fin gran.

Matilda i min gamla julklänning

Arvid har tagit selfie


Lille Samuel och bror (Samuel är han till vänster 😜)



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela